Posted on

Kad ići na povećanje grudi

To je tema za ženske kuloare i modne časopise rekle bi mi žene u zrelim godinama, no povećanje grudi je trend koji nikada ne izlazi iz mode. Mi žene se često bavimo našim grudima i to u raznim fazama našeg života. Dok smo mlade i prpošne povećanje grudi nam izgleda smiješno i čini nam se da se nato odlučuju samo neke super zvijezde i glumice kako mi učinile svoju dokolicu i društveni život još popularnijima.

No povećanje grudi je tema i za nas. Imam jednu prijateljicu koja je nakon rođenja trećeg djeteta na poklon od svoga muža dobila upravo to – zahvat, odnosno povećanje grudi.  Sjećam se kad mi je to ispričala, skoro sam pala sa stolice. Zar ti to želiš upitala sam ju. Zaista misliš da ti to treba. Ona mi je iskreno odgovorila i priznala mi da je već s drugim djetetom bila sama sa sobom u krizi upravo zbog svojih grudiju koje su joj se toliko objesile da joj je prizor u ogledalu bio jadan i tužan.

Nije se mogla gledati bez da ne promatra ali onako jako kritički te svoje grudi hraniteljice. Strašno, pomislila sam. Pa stvarno je strašno kad sama sebi priznaš da želiš povećanje grudiUglavnom, ona je to prihvatila kao dragocjeni poklon i čim je završila s dojenjem trećeg djeteta otišla je na operaciju i vratila se kao nova žena.

Sjećam se i kad sam ju prvi put vidjela u gradu nakon zahvata. Kakva ženska! Frajeri su se okretali za njom, a ona onako lakog koraka, sva sređena, napadno našminkana i obučena po najnovijoj modi je hitrim korakom jurila kroz grad. Kad smo se srele jako sam ju nahvalila za prekrasan stas i izgled, a ona mi je sva ozarena rekla da je bila na zahvatu i da se odlično osjeća. Pipni – rekla mi je, odlične su!

Odgovori