Horoskopski znak Ovan

Dragi naš po horoskopu ovne, čak i ako vas je partner pokušao nagovoriti da izađete malo van i igrate se, najvjerojatnije ćete odbiti, pogotovo s današnjim planetarnim tranzitima. U ovakvim trenucima prilično uživate u melankolijskom osjećaju koji se širi nad vama. Možete sjediti sami i gledati jedan od onih filmova koji će vas rasplakat, možete potrošiti kutiju maramica na brisanje suza, možete ujedno pojesti i kilogram sladoleda međutim vaše stanje se neće bitno promjeniti. Jednostavno je tako, morate to prihvatiti i nastaviti s svojim životom.

Stvari su zapravo dobre za vas, pa zašto se onda ne potrudite kako bi iste bile sjajne? Nemojte uzimati sreću zdravo za gotovo, ali umjesto toga biste trebali nastaviti graditi tu istu sreću. Radili ste da biste bili tamo gdje jeste, sada morate raditi da krenete dalje i da stvari s dobrih pređu u sjajne.

Ovnovi, možda pokušavate shvatiti na koji način drugi jedu vaš kolač, a ujedno ga i sami jedete. Vaš um radi prekovremeno da bi vas izbavio iz bilo kakvih financijskih obveza koje imate, a Svemir vam pomaže da to podignete na sljedeću razinu. Pobrinite se da dvaput provjerite sve brojke prije nego što krenete bilo što raditi.

Fokus i koncentracija su nešto što se prvenstveno dijeli i gradi u zajednici s drugima, zato prestanite biti vuk samotnjak. Nemojte se ponašati kao da vas je priroda ograničila. Sada je predivna prilika da izaberete nešto za usredotočiti se i živjeti punim plućima. Pokušajte se usredotočiti na svoje tijelo, odabirom jedne zdrave navike. Povećajte unos vode, izbacite negativizam.